Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Сьогодні Міжнародний жіночий день

Дата: 08.03.2022 10:22
Кількість переглядів: 129

Фото без опису                           Дорогі жінки!

 Сьогодні той день, який ми завжди називали святом Весни й вітали з ним наших жінок квітами і подарунками. Але сьогодні - ще й 13-й день повномасштабної війни, яку розв’язала росія проти України, проти наших дружин, мам, бабусь, доньок. Ось таке вітання українським жінкам влаштував цьогоріч путінський режим.

У цей день, наші жінки, разом з чоловіками знаходяться на передовій, виборюючи мир та цілісність нашої держави, вони там, де кується перемога.

Сьогодні, на свої тендітні плечі Ви одягли військову форму і вступили до лав Збройних Сил України, несете патрульну службу в лавах поліції, лікуєте військових та цивільне населення, займаєтесь волонтерством та опікуєтесь поселенням людей, вимушених полишити власні домівки, надаєте їм психологічну допомогу, а також самовіддано працюєте на підприємствах, в установах, організаціях, бо тільки міцний тил забезпечує перемогу на фронті.

А ще Ви в умовах війни стійко підтримуєте і надихаєте своїх синів і чоловіків, які відправилися боротися проти ворога, бережете родинне тепло й оберігаєте своїх дітей.

Ті подвиги, які зараз масово здійснюють на фронті чоловіки – в ім'я Вас, в ім'я продовження життя в Україні.

Любі жінки, у цей день, висловлюємо Вам глибоку вдячність за терпіння, стійкість, мужність та героїзм.

Цього року побажання в усіх нас одне: аби якнайшвидше закінчилася війна, якнайшвидше прийшов мир і спокій, аби наші діти більше ніколи в житті не чули слово ВІЙНА. Ми усі щоднини молимо Бога аби дав сил нашим захисникам , терпіння українським жінкам дочекатися батька, сина, чоловіка, брата…

Впевнені , що це весна нашої перемоги. Тож миру всім нам!

Зі святом! Слава Україні! Слава українським жінкам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора