Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Допомога від агрохолдингу МХП та ПрАТ «Миронівська птахофабрика»

Дата: 04.03.2022 18:49
Кількість переглядів: 154

Фото без описуКатеринопільська селищна рада висловлює щиру подяку керівництву агрохолдингу МХП та директору ПрАТ «Миронівська птахофабрика» Ользі Форостяній за надану благодійну допомогу жителям Катеринопільської територіальної громади продукцією власного виробництва.

Зокрема, було завезено понад 40 т курячого м‘яса. В кожному населеному пункті самостійно приймали рішення щодо їх розподілення. Багато хто вирішив надане м’ясо переробити на тушонку для потреб бійців ЗСУ, що боронять нашу державу від агресора. А частину курятини роздали людям, в тому числі і тим, хто вимушений був переселитись в наш край в зв‘язку із військовими діями на сході України.

Дякуємо вам за небайдужість, щедрість душі та співпереживання за долю тих жителів нашої громади, хто потребує підтримки, за вашу активну громадянську позицію та готовність завжди допомогти і підтримати як жителів громади, так і місцеву владу.

Також, дякуємо всім нашим активним жителям громади, волонтерам, працівникам територіального центру та дошкільних закладів Катеринопільської селищної ради, що самоорганізувашись власними силами виготовили тушонку для захисників України.

Помагаючи один одному, ви демонструєте єдність у прагненні допомогти ближньому у цей складний час для нашої країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора