A A A K K K
для людей із порушенням зору
Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Від куль російського окупанта загинув мужній військовослужбовець Збройних Сил України, наш молодий земляк, житель селища Катеринопіль Павло Захаров.

Дата: 28.02.2022 22:06
Кількість переглядів: 332

Фото без опису Страшна й сумна звістка сколихнула нашу Катеринопільщину. Під час оборони м. Маріуполя від російського окупанта, загинув мужній військовослужбовець Збройних Сил України, наш молодий земляк, житель селища Катеринопіль Павло Захаров.

 Народився Павло 3 серпня 1998 року в селищі Катеринопіль, навчався у Катеринопільській загальноосвітній школі №2, закінчив місцеву музичну школу, Мокрокалигірське професійне училище. Досягнувши повноліття, був призваний до лав Збройних Сил України, по закінченню якої продовжив військову службу за контрактом. Із вторгненням російського загарбника, став на оборону нашої Батьківщини і до останнього свого подиху був вірним сином України. Він загинув справжнім героєм, захищаючи собою український народ.

Катеринопільська селищна рада, її виконавчий комітет та депутатський корпус висловлюють щирі співчуття рідним і близьким загиблого бійця, розділяючи невимовний біль важкої непоправної втрати дорогої людини- сина і брата.

 Гірко, що сьогодні ми втрачаємо кращих з кращих, що віддають своє життя заради того, щоб ми мали мирне небо над головою, а наша Україна була самостійною і незалежною.

 Пам’ять про справжнього оборонця рідної землі, юного героя з Катеринопільщини завжди буде у наших серцях. Герої не вмирають! Слава нашим захисникам! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора