Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

ЗАПРОШУЄМО ДО ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ!

Дата: 21.02.2022 15:35
Кількість переглядів: 140

Фото без опису Катеринопільська селищна рада інформує про початок проведення громадського обговорення та внесення пропозиції щодо перейменування провулків Енгельса, Карла Маркса в смт Катеринопіль, провулка Жукова в с. Петраківка, вулиці Третяка в с. Вікнине, вулиці Терешкової в с. Пальчик та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

 Організатор громадського обговорення – Катеринопільська селищна рада.

  Громадське обговорення проводиться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012№ 989 "Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичними особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій", Закону України "Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборони пропаганди їхньої символіки", рішення Катеринопільської селищної ради від 24.09.2021 № 11-28/VIII "Про підготовку і внесення на розгляд селищної ради питань щодо найменування та перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів та інших об’єктів на території Катеринопільської територіальної громади" та згідно списку осіб, які підпадають під декомунізаційне законодавство, розміщеного на офіційному веб-сайті Українського інституту національної пам’яті.

  Громадське обговорення буде проводитись у формі консультацій з громадськістю на офіційному веб-сайті Катеринопільської селищної ради.

  Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення вносяться в письмовій формі та надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по-батькові та адреси особи, яка їх вносить протягом не менше 30 календарних днів з моменту оприлюднення цього повідомлення на поштову адресу: 20501, Черкаська обл., смт Катеринопіль, вул. Соборна, 12 або на електронну адресу: sr.kater.ck@ukr.net.

  Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

  Для розгляду пропозицій щодо перейменування вулиць та провулків Громадське обговорення заплановано провести також у формі опитування їх мешканців під час проведення зустрічей :

  смт Катеринопіль 15 березня 2022 року по провулку Карла Маркса з 11:00 до 13:00 год та по провулку Енгельса з 14:00 до 15:00 год,

  с. Петраківка по провулку Жукова 16 березня 2022 року з 11:00 до 13:00 год,

  с. Вікнине по вулиці Третяка 17 березня 2022 року з 11:00 до 13:00 год,

  с. Пальчик по вулиці Терешкової 18 березня 2022 року з 11:00 до 13:00 год.

    Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Катеринопільської селищної ради в строк до 29 квітня 2022 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора