Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Товариська зустріч принесла яскраві перемоги командам Катеринопільської ДЮСШ

Дата: 14.02.2022 08:03
Кількість переглядів: 137

Фото без опису 12 лютого, в м. Новоархангельск Кіровоградської області три групи Катеринопільської ДЮСШ взяли участь в товариській зустрічі з командами Новоархангельської ДЮСШ.  Успіхами наших юних футболістів поділився їх тренер Анатолій Дубовцев:"Першою випробувала свої сили молодша  група /2013р.н/.   Вже з початку гри наша команда, захопивши ініціативу, постійно атакувала суперника, чим неабияк здивувала глядачів та особливо противника своєю технікою володіння м’ячем. Повівши в рахунку, наша команда додала в швидкості. Рахунок зростав неймовірно швидко. Суддя фінальним свистком зафіксував рахунок 16-5 на користь нашої молодшої групи. Голи забивали: Адаменко Станіслав-6, Слищенко Ельдар-6, Замковенко Назар-2, Лисяний Денис-2.             
 З результатом гри середньої групи /2010-2011р.н./ все стало відомо з перших хвилин матчу. Такі «монстри» шкіряного м’яча, загартовані в багатьох футбольних баталіях, як Янковий Назар, Лановенко Влад, Поліщук Юрій, Топалов Ярослав, Кисельов Дмитро, Слищенко Ельдар, Лисенко Артем, тримали під своїм контролем всю гру. З невеликим інтервалом голи влітали в сітку воріт господарів поля. Але і ми не без помилок зіграли в захисті, пропустивши 4 голи. Рахунок 12-4 !!!   

 Голи забивали: Лановенко Влад-6, Топалов Ярослав-2, Поліщук Юрій-2, Янковий-1, Слищенко Ельдар-1.                   
 Перед грою старшої групи /2009-2008р.н./ всі захвилювалися, побачивши команду господарів. Ну дуже рослява вона була. Але отримавши свої вказівки та звикнувши до гри противника, наша команда почала грати агресивніше у відборі м’яча та постійно атакувати ворота з дальньої дистанції. Саша Баянов-10 голів! Два наших сильних гравці- Шкуренко Арсен та Храновський Богдан давали мало шансів противнику біля наших воріт. Травмованого кращого воротаря Ковельського турніру Янкового Назара замінив  Кисельов Дмитро, який дуже впевнено зіграв. Добре, як плеймейкери,  зіграли Поліщук Юрій, Топалов Ярослав та Цехмістренко Марк.   
 Отримавши порцію майстерності, досвіду, фізичного навантаження і саме основне - ПЕРЕМОГИ, всі  хлопці веселі та зрозуміло щасливі повернулися в рідний Катеринопіль"     

    Вітаємо Катеринопільську ДЮСШ з яскравими перемогами та бажаємо успіхів в наступних іграх!!! Ви є гордістю Катеринопільської територіальної громади!!!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора