Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відремонтовано місток між двома селами Гуляйпільського старостинського округу

Дата: 05.02.2022 14:24
Кількість переглядів: 163

Фото без опису Вчора, селищний голова Володимир Коваленко разом із старостою Гуляйпільського старостинського округу Миколою Піщаним взяли участь у символічному відкритті відремонтованого пішохідного містка, який по місцевому називають "Дружба". Таку назву дали йому самі мешканці, адже він сполучає між собою два села Бродецьке та Гуляйполе і є одним із місць зручного пересування їх жителів вже протягом багатьох років. Але під дією атмосферних опадів та в результаті тривалого використання місток став аварійним і потребував ремонту. Таким чином створились значні незручності та небезпека для людей, які постійно ним користуються, аби потрапити до сусіднього села.

 На прохання жителів сіл Гуляйполе та Бродецьке Катеринопільським селищним головою вжито ряд організаційних заходів щодо проведення ремонту містка. Зокрема, було залучено благодійну допомогу в розмірі 20 тисяч гривень від ТОВ"Теплоджерело" (керівник Денис Лупачов), домовлено підрядника ФОП "Савранський Г.А." на виконання ремонтних робіт та взято під особистий контроль його проведення. В ході ремонту були замінені дошки верхнього покриття містка, встановлено нове перило та проведені інші ремонтні роботи.Фото без опису

 Помилуватись відремонтованим містком та оцінити якість робіт прийшли й мешканці сіл, для яких і була зроблена ця добра справа. Вони охоче висловлювали щиру вдячність всім, хто долучився до доброї справи та створив для них безпечне пересування містком. А жителька села Гуляйполе, на відремонтованому містку, навіть прочитала власний вірш у якому подякувала селищному голові за організацію ремонтних робіт.

 Фото без описуНа завершення селищний голова Володимир Коваленко поспілкувався з присутніми мешканцями сіл та в ході жвавого діалогу надавав відповіді та роз’яснення щодо всіх порушених ними питань.

 Катеринопільська селищна рада висловлює вдячність за надання допомоги у проведенні ремонту містка керівнику ТОВ «Теплоджерело» Денису Лупачову та підприємцю Геннадію Савранському. А мешканцям сіл Бродецького і Гуляйполя бажає безпечного та зручного користування відремонтованим містком.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора