Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем Соборності України

Дата: 22.01.2022 09:20
Кількість переглядів: 168

Фото без описуШановні жителі Катеринопільської територіальної громади!

 Щиро вітаємо Вас з одним із найважливіших національних свят нашої держави – Днем Соборності України!

 22 січня 1919 року навіки вкарбувалося в історію українського народу як величне національне свято. Саме в цей день проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, який увійшов в історію українського народу, як свято національної єдності.

 Цей день є символом об’єднання України. Він стверджує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за її волю і незалежність, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і непохитність та монолітність української нації. Адже саме в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – сильної й високорозвиненої, духовно багатої, вільної й демократичної, європейської держави.

 Сердечно бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, добробуту, злагоди і миру, життєвих сил і натхнення для нових звершень, а також віри у гідне майбутнє рідного краю та нашої України!

 Нехай це свято додає нам сил у розбудові нашої Катеринопільської територіальної громади, щоб в ній завжди панували громадянський мир і людська взаємоповага, висока духовність і культура.

 Пам’ятаймо про нашу боротьбу, про нашу історію як нації та збережімо її для наших нащадків. Будьмо мудрими, мужніми, згуртованими та незалежними. Адже в нашій єдності – наша сила.

 З повагою,

 Селищний голова Володимир Коваленко,

 виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора