Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Різдвом Христовим

Дата: 06.01.2022 14:56
Кількість переглядів: 268

Фото без описуДорогі жителі та гості Катеринопільської територіальної громади!

 Прийміть щирі вітання  із світлим, найвеличнішим релігійним святом  - Різдвом Христовим!

 У ці благовісні та різдвяні дні, усі ми по-особливому сповнені любові до своїх рідних, до своєї землі та  усією громадою долучаємося до надзвичайно важливої, сакральної події для кожного з нас – народження Ісуса Христа. Це свято наповнює кожного християнина новими надіями та задумами, упевнює у переможній силі  добра. Тож, нехай перша зірка Святого вечора, що сповіщає нам про народження Сина Божого, осяє благістю кожну родину, захистить від негараздів та стане  провісницею миру, злагоди і добробуту.
  Впевнені, що це величне свято згуртує усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідної домівки, – чистим сяйвом незгасних людських чеснот та цінностей. Хай дзвони Різдва Христового наповнять Ваше серце життєвим теплом, принесуть затишок, мир і добробут у Ваш дім. Нехай в кожній хаті в ці святкові дні лунають різдвяні пісні та колядки, за святковим столом зберуться всі найрідніші люди, а в душах зміцнюється віра та надія в краще майбутнє рідного краю.

  Зичимо усім Вам міцного здоров’я, щастя, родинної злагоди, радощів, благополуччя та життєвих гараздів. Нехай святе Різдво стане початком дороги у новий щасливий рік, який пройде під знаком миру, добра та поваги до ближнього, буде роком багатим на чисті помисли, нові здобутки та приємні події.

     Веселих  та світлих  Вам Різдвяних свят!

 

З повагою,

Селищний голова   Володимир Коваленко,

виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора