Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відео-презентація звіту селищного голови Володимира Коваленка

Дата: 01.01.2022 22:55
Кількість переглядів: 428

                                     Шановні жителі Катеринопільської територіальної громади!

 У відповідності до вимог Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» я, як селищний голова, зобов’язаний прозвітувати про свою роботу перед територіальною громадою.

 Враховуючи непростий час, як для наших жителів громади, так і для громадян України, коли ми маємо суворо дотримуватись карантинних обмежень та понад усе повинні ставити на перший план життя і здоров'я людей, вживати застережливих заходів щодо поширення пандемії коронавірусу COVID-19, я прийняв рішення - піти на вимушений сьогодні крок і відмовитися від проведення загальних зборів громадян. Разом з цим, пропоную вам відкриту зустріч нового формату. До вашої уваги відео-презентація звіту за перший рік діяльності на посаді селищного голови, яка висвітлює основні напрямки нашої спільної роботи.

 Зазначу, що повний текстовий звіт вже розміщений на офіційному веб-сайті Катеринопільської селищної ради за посиланням https://katerynopil-miskrada.gov.ua/zviti-selischnogo.../ З ним можна ознайомитись у зручний для вас час, як і з іншими матеріалами щодо діяльності селищної ради, її виконавчого комітету та загалом про всю нашу виконану роботу, оскільки ми постійно висвітлюємо її і на офіційному сайті, і на сторінці в соціальній мережі Фейсбук https://www.facebook.com/katerinopol.tg/, тому що відкритість до людей є характерною ознакою нашої роботи.

 Моїм основним обов’язком є організація роботи селищної ради та її виконкому задля самостійного вирішення питань місцевого значення, економічного, соціального і культурного розвитку громади. Тому звіт, який пропонується вашій увазі, це фактично підбиття підсумків колективної роботи селищної ради, її депутатського корпусу, постійних комісій, виконавчого комітету, виконавчих органів, комунальних підприємств, закладів, апарату селищної ради та її виконкому.

 А основна мета звіту полягає не тільки в тому, щоб показати результати роботи, а щоб разом з вами проаналізувати основні напрямки діяльності селищної ради, виконкому, селищного голови та визначити те, що необхідно зробити в наступному році, в першу чергу, окреслити напрямки подальшої роботи.

 Хочу подякувати особисто усім, хто довірив мені відповідальну місію – бути головою громади і щоденно нести відповідальність, як перед мешканцями селища, так і всією поважною Катеринопільською територіальною громадою.

 Саме ви делегували в Катеринопільську селищну раду 26 відповідальних депутатів, з якими ми й наполегливо працюємо на розвиток нашої громади. Зазначу, що цієї осені депутатський корпус селищної ради затвердив Стратегію розвитку Катеринопільської територіальної громади на 2021-2027роки і нам всім необхідно прикласти всіх зусиль для її реалізації.

 Тому, я закликаю всіх, кому не байдужа наша територіальна громада і хто має знання, ідеї, досвід та ресурс, в тому числі і місцевий бізнес, підприємців, молодь, активістів та громадськість до спільної мети - працювати на результат для розвитку та економічної незалежності нашої територіальної громади!

Спільно ми сила, і я вірю у нашу злагоджену роботу, єдність, згуртованість для виконання всіх завдань і програм заради світлого майбутнього для наших жителів громади, як старшого покоління, так і молоді та дітей.

                                                           Шановні жителі громади!

 Ось і завершився 2021 рік. Ми знову перегорнули ще одну сторінку нашого життя, нашої історії. Щиросердечно бажаю, щоб, ступивши на поріг ваших осель, Новий 2022 рік разом із Різдвяною колядкою, дарували вам побільше міцного здоров’я, родинного щастя, сили духу, злагоди, достатку та благополуччя!

 Нехай рік прийдешній принесе нашій державі мир та стабільність, а сам стане роком чистих помислів і благородних справ, багатим на успіх та удачу, щедрим на здобутки і радощі.

 Щиро зичу всім нам у майбутньому році успішної реалізації всього задуманого, оптимізму та натхнення, можливості втілення в життя найсміливіших ідей, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра. Щасливого Нового року, світлих та радісних Різдвяних свят!

 З Новим 2022 роком вас, дорогі земляки!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора