Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Святкове відкриття новорічної ялинки

Дата: 25.12.2021 10:20
Кількість переглядів: 192

Фото без опису

 В Катеринополі на площі біля будівлі селищної ради по святковому відкрили головну ялинку Катеринопільської селищної територіальної громади. Яскравими новорічними вогнями засяяла не тільки новорічна красуня, а й сама будівля селищної ради, чим додала святковості та новорічного настрою. В придбанні гірлянд, інших новорічних прикрас та в облаштуванні новорічних інсталяцій в чергове допоміг депутат обласної ради Олександр Коваленко.

 Як і в минулому році, для дітей біля ялинки облаштували чудові фотозони. А працівники селищного будинку культури подарували присутнім на відкритті гарну концертну програму.

 Селищний голова Володимир Коваленко, вітаючи мешканців громади з гарною подією, подякував всім, хто долучився до святкового облаштування новорічних зон на площі селища та закликав всіх місцевих підприємців і мешканців громади послідувати їх гарному прикладу та прикрасити свої приміщення і двори до новорічних свят.

 Тож, запрошуємо всіх мешканців та гостей нашої громади відвідати новорічну ялинку на центральній площі селища, але при цьому не забувати шанобливо ставитися до новорічних інсталяцій.

Переглянути відеоролик святкової події можна  за посиланням ; https://www.facebook.com/katerinopol.tg/videos/462137035264434


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора