Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відбулася 14 сесія Катеринопільської селищної ради VIII скликання

Дата: 17.12.2021 17:10
Кількість переглядів: 216

Фото без опису В роботі сесії взяли участь депутати селищної ради, старости сіл Катеринопільської територіальної громади, керівники установ та організацій комунальної власності та представники засобів масової інформації.

 В ході сесії були розглянуті та затверджені цільові програми на наступні бюджетні періоди. Зокрема, Програма підвищення енергоефективності та енергозбереження на 2022-2023 роки, Програма розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних із реконструкцією, капітальним, поточним, дрібним ремонтом та експлуатаційним утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у Катеринопільській територіальній громаді на 2022-2023 роки та Програма забезпечення діяльності місцевої пожежної охорони на території Катеринопільської територіальної громади на 2022-2023 роки, що знаходиться в с.Лисича Балка.

 Також, з метою забезпечення виділення коштів з бюджету на фінансування діючих програм на наступні періоди були внесення змін до комплексної програми функціонування та розвитку системи цивільного захисту, забезпечення пожежної та техногФото без описуенної безпеки Катеринопільської селищної ради на 2021-2025 роки, Програми економічного і соціального розвитку Катеринопільської територіальної громади на 2021 рік та аналогічної програми на 2022 – 2024 роки, Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства "Катеринопільська багатопрофільна лікарня" на 2021 рік. Саме, внесення змін до останньої програми набуло найбільшого обговорення. Адже, з відмовою Єрківської селищної ради та Мокрокалигірської сільської ради в повному обсязі до потреби фінансувати утримання Катеринопільської багатопрофільної лікарні склалася критична ситуація в ній з опалювальним періодом. Тому, невідкладно була необхідність збільшити витрати на утримання медичного закладу, зокрема на оплату комунальних послуг, за рахунок бюджету Катеринопільської територіальної громади на суму понад 720 тисяч гривень.

 Нагадаємо, що відповідно до кількості населення трьох територіальних громад, мешканці яких звертаються за медичними послугами до Катеринопільської багатопрофільної лікарні було запропоновано виділити на утримання цього медичного закладу з бюджетів громад кошти в таких розмірах: Єрківська і Мокрокалигірська – по 1 млн. гривень, Катеринопільська 2,7 млн грн. А фактично надійшли кошти від Єрківської селищної ради 170,0 тисяч гривень, Мокрокалигірської сільської ради 249,3 тисяч гривень, Катеринопільської селищної ради понад 3,2 млн гривень.Фото без опису

 Далі розглянули ряд земельних питань, передали комунальному підприємству "Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство "Катеринопільської селищної ради водопровід в с. Гончариха та затвердили Положення про службу у справах дітей Катеринопільської селищної ради в новій редакції.

Після розгляду всіх питань повістки денної селищний голова закрив роботу сесії, подякувавши депутатам за злагоджену роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора