Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з нагоди Дня працівників сільського господарства

Дата: 21.11.2021 19:38
Кількість переглядів: 239

Фото без описуШановні працівники сільського господарства Катеринопільської територіальної громади, ветерани галузі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників сільського господарства.

З давніх-давен наша Україна славиться добрими, талановитими та працьовитими людьми, які понад усе шанують славні традиції свого народу та постійно дбають про землю. Саме Ви, ті хто обрали для себе професію в аграрній сфері, становите міцний осередок трудівників, які забезпечують людей найнеобхіднішим для життя.

Сільське господарство в нашій Катеринопільській територіальній громаді – найбільш соціально значуща складова її економічного розвитку,яка забезпечує стабільність і впевненість у майбутньому усім її жителям.

У цей святковий день висловлюємо вдячність і повагу всім, для кого важка селянська праця була і залишається сенсом життя, хто попри всі негаразди чесно і сумлінно робить свою справу, зміцнює економічний потенціал нашої територіальної громади. За плідну працю, взаєморозуміння і підтримку ми дякуємо керівникам сільськогосподарських підприємств, які досягають високих показників виробничої діяльності, вносять значний вклад у розбудову і розвиток населених пунктів Катеринопільської громади.

Від щирого серця бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров'я, безмежного щастя, благополуччя, миру, злагоди та добра.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями Ваші ниви, втілюються у життя Ваші плани, задуми та сподівання на радість Вашим рідним, на благо розквіту рідної Батьківщини та піднесення добробуту всього українського народу.

Нехай Ваша природна мудрість і досвідченість, невтомність і наполегливість стануть запорукою добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків.

Зі святом!

З повагою,

Селищний голова Володимир Коваленко,

виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора