Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

В інфекційному відділенні Катеринопільської лікарні реконструйовано систему киснепостачання

Дата: 12.11.2021 19:51
Кількість переглядів: 388


Фото без опису Система киснепостачання у інфекційному відділенні Катеринопільської багатопрофільної лікарні  потребувала реконструкції. Адже, від часу вона морально та фізично застаріла, що призводило  до частих поривів на лінії трубопроводу та просочування медичного кисню. Особливо гостро стала відчуватися дана проблема в умовах розповсюдження коронавірусної хвороби COVID-19 за причини критичної нестачі ліжок з підведеним киснем для кисневозалежних пацієнтів. Тому, за ініціативи завідувача інфекційним відділенням Мирона Левицького було підготовлено проєкт  щодо реконструкції застарілої системи та розпочато пошук партнерів з його реалізації. Одними із перших підтримали цей проєкт Благодійний Фонд ″МХП-Громаді″  та надали благодійну допомогу в розмірі 50,1 тисячі гривень. Ще 70,1 тисячу гривень надали місцеві благодійники, серед них - Геннадій Савранський, Олександр Трохименко,Петро Харченко та Тетяна Франчук.
Загальна вартість проекту склала 120,3 тисяч гривень. 
 Селищний голова Володимир Коваленко разом з депутатом обласної ради  Олександром Коваленком, представниками Благодійного Фонду ″МХП-Громаді″,  директором ВП Катеринопіль ТОВ "Науково-виробнича фірма "Урожай" Миколою Вовкотрубом    відвідали інфекційне відділення та ознайомилися з ходом реконструкції системи киснепостачання. 
 В ході зустрічі селищний голова вручив завідувачу інфекційного відділення Мирону Левицькому сертифікат на 3,0 тисячі гривень для поліпшення матеріально-технічної бази медичного закладу.
 Катеринопільська селищн рада висловлює вдячність БФ″МХП-Громаді″ та  усім, хто долучився до реалізації проекту, результатом якого стане надання життєвонеобхідної медичної допомоги жителям Катеринопільської територіальної громади.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора