Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Урочисто відкрито кабінет психологічної допомоги та рекреації

Дата: 23.10.2021 14:28
Кількість переглядів: 453

Фото без опису Проєкт «Кабінет психологічної допомоги та рекреації» - один із трьох проектів Катеринопільської територіальної громади, які перемогли у Всеукраїнському конкурсі мікрогрантів для розвитку громад «Час діяти, Україно!», що проводив Благодійний Фонд «МХП-ГРОМАДІ» в цьому році на підтримку соціальних ініціатив для розвитку громад в 14-ти областях України на територіях присутності МХП.

 Керівником проєкту виступила молода та енергійна психологиня Катеринопільського закладу загальної середньої освіти №1 Віта Гончаренко, яка й приклала чимало зусиль для його реалізації.

 Катеринопільська селищна рада долучилась партнером по реалізації цього проєкту та профінансувала придбання шпалер і облаштування натяжної стелі в кабінеті. Ремонтні роботи проводилися силами вчителів та працівників Катеринопільського закладу загальної середньої освіти №1, учнями та їх батьками.

 На відкриття кабінету психологічної допомоги та рекреації завітали поважні гості, серед яких селищний голова Володимир Коваленко та фахівець з соціальних проєктів Фонду «МХП-Громаді» Ірина Петренко.

 Селищний голова привітав усіх присутніх на урочистостях із закінченням реалізації проєкту та запевнив, що селищна рада завжди підтримуватиме цікаві й корисні ініціативи, спрямовані на розвиток територіальної громади. Ще у вітальному слові Володимир Андрійович подякував усім учасникам проекту за гарну результативну робота, а представників Благодійного Фонду «МХП-ГРОМАДІ» ще й за всебічну допомогу у підтримці місцевих ініціатив Катеринопільської територіальної громади.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора