Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Інформуємо про проект «Створення комфортних умов для пацієнтів хірургічного профілю в поліклініці КНП «Катеринопільська багатопрофільна лікарня»

Дата: 23.07.2021 18:30
Кількість переглядів: 401

Фото без опису Інформуємо щодо ще одного проекту-переможця «Створення комфортних умов для пацієнтів хірургічного профілю в поліклініці комунального некомерційного підприємства «Катеринопільська багатопрофільна лікарня», що буде реалізовуватися в рамках мікрогрантів #Час_діяти_Україно! Благодійного фонду «МХП — Громаді».

 Завдяки реалізації цього проекту буде створена комфортна зона очікування для хворих після оперативного лікування та травм на прийомі до лікарів поліклініки. Проектом передбачається придбати зручні медичні меблі для розташування хворих в коридорі та допоміжні засоби пересування для пацієнтів, забезпечити роздачу води для пиття через кулер, встановити поручні для опори в туалетних кімнатах. А також придбати засоби транспортування хворих в процедурні кабінети (гіпсовочна, перев’язувальна), фізіотерапевтичний кабінети поліклініки, на дообстеження рентген службою, лабораторією та на консультації до інших лікарів. Керівник проекту головний лікар Людмила Борецька.

Катеринопільська селищна рада є партнером проекту та буде брати участь у його співфінансуванні.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора