Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Селищний голова Володимир Коваленко взяв участь у святкуванні Дня села Шостакове та Івана Купала

Дата: 08.07.2021 19:01
Кількість переглядів: 542

Фото без опису Вчора, жителі села Шостакове відзначили подвійне свято – День села та Івана Купала. Ця святкова подія об’єднала людей різного віку – від малого до великого, щоб не лише взяти участь у конкурсах, переглянути концертну програму, відпочити, але й поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час.

 З вітальним словом та найкращими побажаннями до учасників заходу звертались староста села Микола Піщаний та депутат обласної ради Олександр Коваленко.

 В урочистостях з нагоди свят взяв участь і селищний голова Володимир Коваленко. Він Фото без описупривітав усіх присутніх жителів та гостей села Шостакове з святами, побажав їм міцного здоров’я, щастя, добробуту, мирного неба над головою та віри у краще майбутнє рідного краю,.А мальовничому селу Шостакове - процвітання, стабільності та розвитку.

 За багаторічну, сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Катеринопільської територіальної громади та з нагоди Дня села Шостакове селищний голова нагородив грамотами Катеринопільської селищної ради Фото без описута подарунками: Олександра Коваленка, депутата обласної ради, голову ФГ ?Агро-Вікторія - Катеринопіль?,В'ячеслава Зайченка - директора ПСГ ?Бондарка? БУ ?Укрбургаз?, Степана Калиушка, голову ФГ ?Калиушко С.В.?, Григорія Трохименка, жителя села Шостакове, Шостаківського сільського голову 1991-1999 років та Григорія Гавриша, жителя села Шостакове, голову Катеринопільської районної ради 1992-1994 років.

 Володимир Коваленко також висловив подяку та вручив подарунки учасникам антитерористичної операції, якими пишається село, адже вони стали на захист Фото без описуБатьківщини , жертвуючи здоров’ям та ризикуючи власним життям на сході України.

 Слова шани та глибокої вдячності звучали цього дня на адресу довгожителів села, чия мудрість та життєвий досвід, нині допомагають молодому поколінню відроджувати рідне село та підтримувати славетні традиції своїх односельчан.

 Гарний святковий настрій присутнім дарували учасники художньої самодіяльності села Шостакове, а святкову дискотеку забезпечували веселими піснями вже за доброю традицією Віталій та Світлана Нагорні.Фото без опису

 Під час святкового заходу працювали атракціони та батути для дітей, діяла святкова торгівля, пригощали всіх жителів та гостей запашним короваєм та смачною кашею. Жителі та гості села Шостакове вдячні Олександру Коваленку за спонсорську допомогу, яку він надав для організації святкувань у рідному селі.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора