Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Привітання з Днем Національної поліції України

Дата: 04.07.2021 07:29
Кількість переглядів: 601

Фото без описуШановні працівники поліції!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем Національної поліції України!

На поліцію покладено виключно відповідальне і благородне завдання – захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань, ведення боротьби із злочинністю, забезпечення громадської безпеки.

Здійснення щоденної нелегкої місії, покладеної на Вас, вимагає виняткової відповідальності, сумлінності та високої фахової підготовки. 

Сьогодні Ви з честю виконуєте свій службовий обов'язок, охороняючи життя та спокій наших громадян, стоячи на варті законності та правопорядку у суспільстві.

У день професійного свята прийміть щиру подяку за Вашу самовіддану працю, за Ваше прагнення зробити все можливе, щоб люди жили за законами цивілізованого світу. Нехай Ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою кожного громадянина. Нехай удача та професійні успіхи будуть вашими постійними супутниками у житті. 

Від щирого серця бажаємо мужності, витримки й наснаги, міцного здоров'я та родинного тепла Вам та Вашим близьким, злагоди, вірності службовому обов'язку та успішної служби на благо українського народу.

З повагою, 
Селищний голова Володимир Коваленко, виконавчий комітет та депутатський корпус селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора