Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

У селищній раді відбулась робоча зустріч з підприємцями, керівниками підприємств, установ та закладів, що здійснюють свою діяльність на території Катеринопільської громади.

Дата: 01.06.2021 13:17
Кількість переглядів: 515

Фото без описуВчора,селищний голова Володимир Коваленко провів робочу зустріч з підприємцями, керівниками підприємств, установ та закладів, що здійснюють свою діяльність на території Катеринопільської громади.

Основним питанням обговорення стало налагодження тісної та продуктивної співпраці між селищною радою та місцевим бізнесом селища Катеринопіль. Селищний голова запропонував присутнім конструктивний діалог та спільними зусиллями розвивати громаду, дбати про її благоустрій, забезпечувати охорону правопорядку та підтримувати розвиток культури та спорту в ній.

Зокрема, Володимир Коваленко наголосив представникам малого бізнесу розпочати спільно дбати про благоустрій селища, прибравши прилеглі території до підвідомчих будівель та споруд. А також по можливості їх впорядкувати, облаштувавши тротуари, квітники, тощо. Він закликав всіх подбати над тим, щоб наша громада відповідала гаслу ?Катеринопільщина- край хліба, квітів і добра?.

Під час зустрічі обговорили питання щодо необхідності відновлення в центрі громади 18 камер відеоспостереження та підтримки діяльності місцевого загону самооборони, що покращить ситуацію з профілактикою злочинності на території всієї територіальної громади.

Також селищний голова закликав місцевий бізнес по можливості допомагати місцевим спортивним командам та талановитим дітям громади.

Присутні підприємці також мали нагоду підняти перед місцевою владою питання, що їх турбували та внесли свої пропозиції і бачення щодо їх вирішення. Одне з них, стосовно врегулювання ситуації, яка склалася з стихійною торгівлею на тротуарі, проїжджій частині та прилеглій території до приватного магазину, що знаходяться біля місцевого ліцею.Фото без опису

Це питання взято було до уваги селищним головою, який дав доручення вжити відповідних заходів щодо його якнайшвидшого вирішення.

На завершення зустрічі Володимир Коваленко подякував всім, хто відгукнувся на його запрошення та взяв участь у зібранні, запевнивши, що місцева влада завжди співпрацюватиме з місцевим бізнесом у межах повноважень визначених чинним законодавством.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора