Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Відділ земельних відносин, аграрних питань та екології селищної ради інформує

Дата: 21.05.2021 16:22
Кількість переглядів: 633

Фото без опису Одним з вагомих джерел наповнення бюджету територіальної громади є плата за землю. Стабільне її надходження є запорукою соціально-економічного розвитку громади. Тому, селищний голова Володимир Коваленко та відповідні виконавчі органи Катеринопільської селищної ради докладають зусиль для збільшення надходжень від сплати за землю.

 Станом на 21 травня 2021 року:

-поновлено договори оренди на землі сільськогосподарського призначення під 12% загальною площею 380,00 га;

-надано дозволи на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності під 12 % на 167 га, з них юридичним особам – 101,62 га, громадянам- 66,13 га;

-укладено 5 договорів оренди землі під запроектованими польовими дорогами по населених пунктах Гуляйполе, Шостакове, Бродецьке, Розсохуватка на загальну площу 38,643 га під 12%.

 На даний час працівниками відділу земельних відносин, аграрних питань та екології селищної ради продовжується робота з керівниками сільськогосподарських підприємств і фермерських господарств щодо уточнення фактичних площ земель сільськогосподарського призначення під запроектованими польовими дорогами за межами населених пунктів в адміністративних межах Катеринопільської територіальної громади та передачі їх в оренду. Вже є і результати цієї роботи. Так, на цьому тижні такий договір підписано з Черкаським науково-виробничим центром по біологічному захисту рослин терміном на 7 років та з відсотковою ставкою 12 % від нормативної грошової оцінки землі. Ще раніше також було укладено 5 таких договорів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора