Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

Про здійснення робіт із транспортування, складування, зберігання та внесення органічних та мінеральних добрив ВП Катеринопіль ТОВ "НВФ "Урожай"

Дата: 27.04.2021 13:00
Кількість переглядів: 663

Фото без опису Повідомляємо, що у період  з  1 травня  по 30 листопада 2021 року, в залежності від погодних факторів, у селищі  Катеринопіль виробничий підрозділ Катеринопіль ТОВ "НВФ "Урожай" планує здійснення робіт  із транспортування, складування, зберігання й внесення органічних та мінеральних добрив.

  Застосування добрив у процесі вирощування сільськогосподарських культур, особливо органічних, дає змогу зберегти баланс органічної речовини та елементів живлення, також позитивно впливає на збереження та відновлення агрофізичних властивостей грунту. Органічні добрива – компост та курячий послід згідно ГОСТ 12.1.007 – 76 ССБТ. "Шкідливі речовини. Класифікація й загальні вимоги щодо безпеки" за ступенем впливу на організм людини відноситься до 4-го класу і є не токсичні, пожежо- та вибухобезпечні.

 За безпосереднього потрапляння на шкіру послід не виявляє негативної подразнювальної дії на організм людини. Робота з ним не потребує особливих заходів щодо безпеки. Під час роботи з послідом та продуктами його переробляння(компостом) необхідно дотримуватися правил особистої гігієни.

 У разі виникнення питань, пов’язаних із застосуванням органічних та мінеральних добрив, звертатися до менеджера з корпоративної та соціальної відповідальності ТОВ "НВФ" Урожай" - Наталії Короп за номером телефону 095-281-89-96


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора