Катеринопільська територіальна громада
Офіційний веб-сайт Катеринопільської селищної ради Звенигородського району Черкаської області

11.03.2020 смт Катеринопіль № 21 Про надання дозволу на видалення зелених насаджень

Дата: 18.03.2020 13:06
Кількість переглядів: 491

Фото без опису

 

КАТЕРИНОПІЛЬСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

11.03.2020                                             смт Катеринопіль                                                   № 21

 

Про надання дозволу на
видалення зелених насаджень

 

            Відповідно до підпункту 7 пункту “а” статті 30,  статей 40, 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на підставі статті 28 Закону України “Про благоустрій населених пунктів”,  постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2006 року №1045 ”Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів та квітників у населених пунктах”, враховуючи Акт обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, від 14.02.2020 року, з метою поліпшення благоустрою території селища та запобігання виникнення небезпеки для життя і здоров’я населення, виконком  селищної ради  вирішив:

 

            1. Затвердити Акт обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, від 14.02.2020 року (додається).

            2. Надати дозвіл комунальному підприємству “Катеринопільське селищне житлово-комунальне господарство” Катеринопільської селищної ради (надалі – Комунальне підприємство) на видалення 24 (двадцяти чотирьох) одиниць зелених насаджень на землях комунальної власності, а саме сухостійних дерева в кількості 7 (сім) одиниць (6 осокорів та 1 берест) за адресою вул. Базарна, 5-а, аварійних дерев в кількості 3 (три) одиниці (горіхи) та 3 сухостійних дерева в кількості 3 (три) одиниці (абрикоси) за адресою провул. Набережний, 10,  сухостійних дерев в кількості 10 (десять) одиниць (1 липа, 2 каштани, та 7 одиниць горобини) та   аварійне дерево в кількості 1 (одна) одиниця (туя) за адресою  вул. Соборна на ділянці від центральної площі до перехрестя з вул. Ювілейна.  Видалення зазначених зелених насаджень провести без сплати їх відновної вартості.

            3. Видати Комунальному підприємству ордер на видалення зазначених в пункті 2 цього рішення зелених насаджень у термін, встановлений законодавством, без надання документа про сплату відновної вартості зелених насаджень, що підлягають видаленню. Встановити дату закриття ордера – 31.03.2020 року.

      4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчого комітету.

 

 

Селищний голова                                  ( підпис)                                         Іван ГЕГЕДОШ

 

 

 

Згідно з оригіналом:

начальник відділу  юридично- кадрової

роботи та державної реєстрації

_______________Ірина СІВАК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора